2013. január 19., szombat

DialCom 56k-s külső 5614 MVA faxmodem - Jelenlegi ára: 500 Ft

Szép is és gyors is  DialCom 56k-s külső modemA DialCom 56k-s 5614 MVA faxmodeme elég elterjedt eszköz. A szép külső nagy tudást takar, már amit egy modem tudhat. Tápot  és más kábeleket nem tudok hozzáadni sem telepítő cd-ét költözéskor elveszett.
Teszteletlen!!! Kölcsön tápot csatlakoztatva világít. Mikor annak idején el raktam tőkéletesen müködött. Postázás a vevősaját felelőségére!!!
Alkalmas fax adás/vételre is, üzenetrögzítésre, hangostelefonként is működhet a megfelelő kiegészítőkkel. De a legfontosabb, hogy viszonylag sebesen lehet vele Internetezni.  
A külső modemhez legalább három kábellel kell csatlakoznunk. Egy tápkábellel, egy RS232-es soros kábellel és egy telefonvonal is szükséges. A modemet úgy célszerű bekötni a telefonhálózatba, hogy a fővonal egyből ebbe csatlakozzon, és onnan menjen a telefonkészülékhez. De a telefonkészülék el is hagyható, hiszen nélküle is üzemeltethető a modem. lehet még egy külső hangszórót és egy mikrofont is csatlakoztatni ehhez a modemhez, így ki is hangosíthatjuk a beszélgetésünket.  Interneten keresztül, ha nincs különösebben nagy adatforgalom, akkor beszélgethetünk (pl. fejhallgató, mikrofon). A dolog elég jól működik, de csak akkor éri meg, ha az illető helyi hívással nem érhető el, mert a telefonszámlát így is fizetni kell, ráadásul kétszer (a hívó és a hívott is fizet... elvileg).


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2013-02-09 13:53
. DialCom 56k-s külső 5614 MVA faxmodem - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése