2012. december 23., vasárnap

Immungold-Cordyceps gomba tea - Jelenlegi ára: 1 540 Ft

Dr. Chen ImmunGold - Cordyceps gomba tea 40 g
Elsősorban immungyengeséggel küzdők számára ajánlott a fogyasztása, különösen nyirkos időben.
Tibet fennsíkjain, négyezer méteres tengerszint feletti magasságban különleges viszonyok uralkodnak és ezek a legkedvezőbbek a tibeti hernyógomba kialakulása és fejlődése számára. A hernyógomba – mint azt az EFSA európai szakhatóság is elismeri – növeli a kitartást és a teljesítményt nehéz fizikai munka vagy sporttevékenység során.
A Cordyceps hatóanyagai (cordycepin, adenosin, SOD enzim és poliszacharid) hozzájárulhatnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
Összetevők: 100 Cordyceps gomba.
Ajánlott adagolás: napi két-három csésze tea elfogyasztása javasolt.
Elkészítési javaslat:
1. Tea formában 10-15 szál Cordyceps gombát 2dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható, a gombaszálakkal együtt.
2. Leves formában 15g Cordyceps gomba, 250g csirke vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húst 5 percig forró vízben főzzük, majd öntsük le róla a vizet. Ezáltal megtisztítottuk a húst. Ezt követően a húst, a gombát és valamennyi összetevőt, a fűszerekkel együtt 1, 5 liter vízben 2-3 órán keresztül főzzük.
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 1 540 Ft

Az aukció vége: 2013-01-10 21:45
. Immungold-Cordyceps gomba tea - Jelenlegi ára: 1 540 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése